ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

ممنوعیت تردد خودرو‌ها بعد از ساعت ۲۰ در معابر تمامی شهر‌های قرمز و نارنجی+ جزئیات

رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا اعلام کرد که ممنوعیت تردد شبانه در پایتخت از ساعت ۲۰ امشب هم در تمام شهر‌های باوضعیت قرمز و نارنجی اجرا می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۱ - ۳۰ آذر ۱۳۹۹ - 2020 December 20
کد خبر: ۷۱۱۲۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ احمد شیرانی رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا، با اشاره به تصمیم ستادملی مقابله با کرونا برای اعمال ممنوعیت تردد وسایل نقلیه در معابر شهر‌ها گفت: این طرح از ابتدای آذرماه آغاز شده و ساعت اجرای آن ۲۱ تا چهار صبح است. اما به منظور جلوگیری از شیوع کرونا در دورهمی‌های شب یلدا ساعت اجرای منع تردد در روز‌های شنبه و یکشنبه یک ساعت افزایش یافته و به ساعت ۲۰ رسید.

 

وی با بیان اینکه این طرح نه فقط در تهران بلکه در تمام شهر‌های با وضعیت قرمز و نارنجی کرونا اجرا خواهد شد، گفت: روز گذشته شهروندان همراهی خوبی در اجرای این طرح داشتند. البته تغییراتی هم در الگوی ترافیک داشتیم، از جمله اینکه سفر‌های برگشت و بار ترافیکی عصرگاهی در اکثر معابر زودتر شکل گرفته و به جای شروع از حوالی ساعت ۱۶ به ساعت ۱۴ تغییر یافت.

 

شیرانی با بیان اینکه امروز هم تردد خودرو‌های شخصی از ساعت ۲۰ تا چهار بامداد ممنوع است، گفت: امشب نیز ماموران پلیس بر اجرای این طرح نظارت کرده و اجازه تردد به خودرو‌های غیرمجاز را نخواهند داد. تردد در ساعت غیرمجاز در این شب توسط دوربین‌ها ثبت خواهد شد.

 

رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا با بیان اینکه پیش بینی می‌شود که ترافیک عصرگاهی امروز نیز زودتر از قبل آغاز شده و کمی هم پرحجم‌تر باشد، گفت: لازم است شهروندان اولا از هرگونه تردد غیر ضروری پرهیز کنند و ثانیا زمان سفر و بازگشت خود را مدیریت کنند تا قبل از ساعت ۲۰ به خانه برگردند.

 

وی درباره ممنوعیت تردد بین شهری نیز گفت: این محدودیت همچنان برای خروج پلاک‌های بومی و ورود پلاک‌های غیربومی ادامه دارد و ماموران پلیس از سفر این خودرو‌ها جلوگیری خواهند کرد.

منبع:ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار